Hvor lang tid tager det at se alle Simpsons episoder?

Den populærer serie The Simpsons udkom for første gang i 1989, og der er kommet en sæson en gang om året siden. The Simpsons er en af de længeste, velproducerede, serier der findes. Derfor kan det være et oplagt spørgsmål at spørge: Hvor lang tid vil det tage at se alle episoder af The Simpson? Det kan være svært at svare endegyldigt på, da Simpsons stadig er en aktiv serie, og der er pt. ingen ende på serien.

I 2018 udkom sæson 30 af The Simpsons, og nåede endnu en milepæl. I hver af de 30 sæsoner, er der i gennemsnit 22 episoder hvilket vil sige at der er svimlende 660 episoder af serien. En episode består i gennemsnit af 22 spilleminutter. Plus en enkel ‘dobbelepisode’ som varer 42 minutter. Ligger man det sammen får man næsten 285 timers spille tid af The Simpsons. Det svarer til, at man skal have tv’et kørende med Simpsons episoder i knap 12 dage i streg!

Men som sagt så er The Simpsons ikke færdigt endnu, og Fox har bekræftede, at de forlænger serien med minimum en sæson 31 og 32. Hvis hver sæson har 22 afsnit, som det forventes, så vil hver nye sæson tilføje 8 timer til regnestykket, hvilket vil sige en tredjedel dag hver sæson.