Mad

De her fire juledrikke, bør du prøve i løbet af december


Her får du fire opskrifter og videoer, der viser, hvordan man nemt laver lækre juledrinks.

Hvis det er bidende koldt, eller du mangler en god velkomstdrink til julefesten, bør du overveje at prøve nogle af de her opskrifter.

Smagfuld gløgg der er nem at lave

Mange gløggopskrifter kræver trækketider på flere dage, hvilket også gør gløggen rigtig god.

Men hvis tiden er knap, er denne opskrift en hjælp. Opskriften bygger på gamle danske gløggdyder, så man skal lade bilen stå.

Velkomstdrink med øl

Hvis du mangler inspiration til, hvad du skal servere som velkomstdrink til julefesten, kunne du give denne cocktail et skud. Den er dejligt krydret – men alligevel forfriskende, og så er det garanteret ikke noget, dine gæster har prøvet før.

En ægte sjælevarmer

Denne herlige klassiker kan smages til på mange måder, man kan eksempelvis drysse lidt muskatnød på toppen eller blande lidt vanilje i sukkeret. Man kan gøre den mere cremet ved at skifte halvdelen af mælken ud med fløde, og toppe af med pisket æggehvide.

Drinken der smager lidt af flødekaramel

Den er god nok, der skal smeltes smør i denne drink, og det fungerer fortrinligt. Der dannes nemlig et lag på toppen, der smager hen ad flødekaramel, og det smager bare rigtig godt sammen med resten af drinken. En super hyggelig juledrink, der er perfekt foran pejsen eller brændeovnen. Kilde